Κίνα Ρολόγια χαλαζία ατόμων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jennifer Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13606927603

Γραμμή Παραγωγής

Το Xiamen Nifer που συμμετέχεται κυρίως στα ρολόγια δώρων μόδας που τοποθέτησαν τους χαμηλούς και μεσαίου εισοδήματος εργαζομένους, αυτό έχει έξι κατηγορίες, οδηγημένο σιλικόνη ρολόι, οδηγημένο αφή ρολόι, ψηφιακό ρολόι, ρολόι σιλικόνης, ρολόι χαλαζία δέρματος, ρολόι κραμάτων.

 

Η ομάδα μας μπορεί να πιάσει τα informations προτεραιότητας τάσης και αγοράς μόδας, κατόπιν να δώσει ανατροφοδοτεί στους πελάτες γρήγορα, κυρίως οι πελάτες μας είναι καταστήματα και αγορά όπως το wal-χαλί, AVON, με δέκα έτη εμπειρίας, είμαστε ξέρουμε τις διάφορες απαιτήσεις συσκευασίας και μερικά σχετικά πιστοποιητικά. Εμείς welocme cOem.

 

Το Welocome έρχεται στο ρολόι Nifer να επιλέξει ότι συμπαθείτε! ΙΣΤΟΣ: το www.niferwatch.com

 

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

 

 

OEM / ODM

COem: Η ειδικότητα cOem μας είναι στη δημιουργία των σχεδίων νέων μοντέλων καθώς επίσης και την παραγωγή των σχεδίων και των αλλαγών λογότυπων. Το εργοστάσιό μας στη ηπειρωτική Κίνα είναι καλά εξοπλισμένο για να χειριστεί τα διάφορα μεγάλα προγράμματα cOem, στις ερχόμενες ημέρες θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να είμαστε ένα από το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.

 

ODM: η ομάδα σχεδίου μπορεί να βοηθήσει την ιδέα του πελάτη να μπει σε τα προϊόντα πραγματικότητας, αποτελείται και από τα τοπικά και υπερπόντια ταλέντα που συνεχίζουν στενά τα τακούνια των αλλαγών στις διαφορετικές τάσεις αγοράς και αυτό μεταφράζει στα προϊόντα με την ισχυρή καινοτομία επιτρέποντας σε Hoosam για να κερδίσει συνεχώς το εμπορικό σήμα, το ODM και τα βραβεία σχεδίου προϊόντων.

 

 

 

Ε & Α

Η ομάδα Ε&Α Nifer είναι ταλαντούχος και στο σχέδιο και την έρευνα και η ανάπτυξη, το Σεπτέμβριο του 2010, αυξάνει ένα κέντρο ανάπτυξης που εξοπλίζονται με τις τέλειες μηχανές και άλλες εγκαταστάσεις με περισσότερους από 45 νέους υπαλλήλους που είναι επαγγελματικοί τεχνικοί. Παρέχουμε την ισχυρότερη υποστήριξη και στην επίδραση και την ακρίβεια δειγμάτων Για να προφθάσουμε τις τάσεις διεθνών αγορών, συμμετέχουμε στα είδη εκθέσεων και για να μάθουμε και να απορροφήσουμε την προηγμένη τεχνική για!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας