Κίνα Ρολόγια χαλαζία ατόμων κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jennifer Zhang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13606927603

Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD

Αποστολή

Για να κάνει τη συνεργασία εύκολα.

 

Θέση

Για να προωθήσουν την καθημερινή μόδα, και τα λεία και καθιερώνοντα τη μόδα καταναλωτικά αγαθά.

 

Πολιτισμός

Μεγαλώστε, για να πάρετε την ευθύνη για σας

 

Αφαιρέστε τον πυρήνα τις τιμές

Ειλικρινής, εμπιστοσύνη, ποιότητα

  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
  • Xiamen Nifer Electronics Co.,LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Nifer Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 6Million-8 Million Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Xiamen Nifer Electronics Co. Ltd

Xiamen Nifer ασχολούνται κυρίως με ρολόγια μόδας δώρο που τοποθετούνται άτομα με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, έχει έξι κατηγορίες, που σιλικόνης οδήγησε ρολόι, πατήστε οδήγησε ρολόι, ψηφιακό ρολόι, ρολόι σιλικόνης, ρολόι δέρμα χαλαζία, ρολόι κραμάτων.

Έχουμε βασική ομάδα με δέκα χρόνια εμπειρίας στο χώρο ρολόι, με χαρακτηριστικό της πρόβλεψης της αγοράς, την ευαισθησία της αγοράς και την εμπειρία της αγοράς, η ομάδα μας μπορεί να δώσει ανατροφοδότηση προς τους πελάτες γρήγορα, μας κυρίως πελάτες είναι τα καταστήματα και την αγορά, όπως η Wal-Mat, AVON, με δέκα χρόνια εμπειρίας, είμαστε γνωρίζουμε διάφορες απαιτήσεις συσκευασίας και κάποια σχετική ρολόι certificates.We welocme ΚΑΕ.

Όραμα

Για να γίνει η πιο διάσημη μόδας καταναλωτικά προϊόντα πλατφόρμα συναλλαγών στον κόσμο.

Αποστολή

Για να καταστεί η συνεργασία εύκολα.

Θέση

Για την προώθηση της καθημερινής μόδας, και κομψή και μοντέρνα καταναλωτικά αγαθά.

Πολιτισμός

Μεγαλώνουν, να αναλάβει την ευθύνη για τον εαυτό σας

Βασικές αξίες

Ειλικρινείς, Trust, Ποιότητα

Ιστορία

Η ιστορία από το 2010-2016

 

Το Μάιο του 2010, ο κ. Lu και η Jennifer Zhang έχτισαν τη Co. ηλεκτρονικής Xingda, ΕΠΕ στο HK. Κυρίως ασχολημένοι με τα ψηφιακά ρολόγια σιλικόνης, αγαπάμε την επιχείρησή μας. Απολαμβάνουμε και εστιάζουμε στη σταδιοδρομία μας. Απαντάμε γρήγορα, σχεδόν 7*24h σε απευθείας σύνδεση. Η επαγγελματική παραγωγή εργοστασίων, η ισχυρή αίσθηση του ποιοτικού ελέγχου, που είναι καλού στην παρακολούθηση των τάσεων αγοράς και η θετική τοποθέτηση συνεργασίας είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ώσπου να, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα 3 ρολόγια εισάγετε την επιχείρηση από τη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Περνάμε το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων από το BV για τη δικαιοσύνη, Disney και δημιουργούμε έναν μύθο της ετήσιας ποσότητας πώλησης για τα ιονικά ρολόγια σιλικόνης και τα ρολόγια ραπισμάτων μέχρι 1 εκατομμύριο.

 

Τον Ιούλιο του 2011. Η Co. ηλεκτρονικής Nifer, ΕΠΕ ιδρύθηκε σε Xiamen και η επιχείρηση που συμμετέχθηκε βαθειά στη βιομηχανία ρολογιών, που αρχίζει την παραγωγή του ρολογιού χαλαζία σιλικόνης, αθλητικό ψηφιακό ρολόι, οθόνη αφής οδήγησε τα ρολόγια.

 

το 2013-2014, Jennifer Zhang με την ομάδα του συναντά τον πελάτη στο δώρο του HK παρουσιάζει

 

Το Μάρτιο του 2015, η επιχείρηση προσχωρεί στην κοινωνική δημόσια ομάδα δραστηριότητας αγάπης και ανάπτυξε τη δραστηριότητα για την υποστήριξη για 300 σπουδαστές, γονέας, ο δάσκαλος επικοινωνεί πολύ

 

Το Σεπτέμβριο του 2015, η επιχείρηση παρευρίσκεται στην έκθεση ρολογιών του HK, στην έκθεση, το μοναδικό ψηφιακό ρολόι μας έχει προσελκύσει τη θέση 15 πελατών μια διαταγή στο θάλαμο, υπάρχουν 8 πελάτες συνέχισαν να ξαναπαραγγέλλουν, πολύ αξιέπαινος.

 

Το Μάρτιο του 2016, η κίνηση επιχείρησης προς την πειραματική ζώνη ελεύθερου εμπορίου σε Xiamen, το οποίο σχεδόν ο αερολιμένας περίπου 10 λεπτά, 20 λεπτά στο βόρειο σταθμό τρένου. Η κλίμακα επεκτάθηκε σε 500m2, η μεγαλύτερη Fedex σαφής και SF σαφείς στο πάρκο μας που μας φέρνουν μια μεγάλη ευκολία για τη μεταφορά αγαθών.

 

Προσθέτουμε επίσης μια γραμμή συσκευασίας για τη συσκευασία και το σχέδιο προϊόντων.

 

Ισχυροί πιστεύουμε ότι η συντήρηση ο εμπιστευτικός και ποιοτικός έλεγχος προϊόντων πελατών μας είναι πολύ σημαντική αρχή στην επιχείρηση.

 

Τώρα έχουμε 5 ομάδες:

 

1: Ψηφιακή κατασκευή ρολογιών (που βρίσκεται σε Quanzhou, Fujian. Κάνουμε όλες τις εργασίες από την οργάνωση σχεδίασης, πλαστική έγχυση, η εκτύπωση, η συνέλευση, η συσκευασία, και το σχέδιο)

 

2: Οδηγημένη κατασκευή ρολογιών (που βρίσκεται σε Shenzhen, Guangdong. Ειδικευτείτε στην οδηγημένη μετακίνηση και προσέξτε τη συνέλευση, είμαι υπερήφανος αυτή που έχουμε το μοναδικό οδηγημένο αφή σχέδιο ρολογιών στον κόσμο)

 

3: Εργοστάσιο ρολογιών χαλαζία ((που βρίσκεται σε Shenzhen, Guangdong. Ειδικευτείτε σε όλα τα είδη κράματος, δέρμα, μέση και τα ρολόγια χαλαζία υψηλών σημείων, εργοστάσιο είναι δικαιοσύνη εγκεκριμένη μέχρι το Μάιο του 2016)

 

4: Εργοστάσιο σιλικόνης ((που βρίσκεται σε Shenzhen, Guangdong. Οι δεξιότητες παραγωγής προόδου μας υποστηρίζουν για να κάνουν τις διάφορες ζώνες ρολογιών σιλικόνης, εξαρτήματα στο υψηλό σημείο. Το εργοστάσιο είναι λογιστικός έλεγχος από τη δικαιοσύνη το 2011)

 

5: Εργοστάσιο εκτύπωσης (που βρίσκεται σε Dongguan, Guangdong. Ειδικευτείτε στην εκτύπωση μεταφοράς νερού, εκτύπωση φωτογραφιών, εκτύπωση μεταφοράς, για να μας υποστηρίξει κάνετε το διάφορο σχέδιο στα ρολόγια για να πάρετε την περισσότερα μόδα και όμορφο ύφος)

Υπηρεσία

Co. ηλεκτρονικής Nifer Xiamen, ΕΠΕ -2015 ρολόγια που διαδίδει τα «καλά vibes»! 

 

Το 2015, η οικονομία της αγοράς έχει υποβληθεί στις τεράστιες αλλαγές. Είναι τώρα πλήρες των ευκαιριών και των προκλήσεων. Έχουμε επιλέξει να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, εκμεταλλεμένος κάθε ευκαιρία. Θα πάρουμε τις πρωτοβουλίες, κάνουμε το μέρος μας καλά, και δίνουμε τα «καλά vibes».

 

1: Το πάθος εκφράζει πάντα την ειλικρίνειά μας και επικοινωνεί με τους πελάτες ειλικρινά. 

 

2: Υποχρεώσεις – τηρήστε τις υποσχέσεις μας τους πελάτες, παραδώστε τα προϊόντα εγκαίρως, βεβαιώστε την ποιότητα και διατηρήστε το μερίδιο αγοράς.

 

3: Η ευθύνη είναι λεπτολόγη και ακριβής, ανταποκρίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, και βελτιώνει την ποιότητα υπηρεσιών.

 

4: Η εκτίμηση – προσοχή για τους συνεργάτες μας με τον οίκτο, πόροι μεριδίου, και δίνει την αμοιβαία υποστήριξη.

 

5: Αφοσίωση – εξετάστε τα προβλήματα από την προοπτική του πελάτη.

 

6: Εμπιστοσύνη – έχει την πίστη στη δυνατότητά μας και την προθυμία να υποστηρίξει τους πελάτες.

 

7: Win-win – το προσωπικό μπορεί να αναπτυχθεί, κέρδος προμηθευτών, κέρδος πελατών, ωφελούμαστε, και όλοι ωφελούμαστε ευτυχώς! 

 

Το Nifer εκτιμά την υποστήριξη από όλους τους πελάτες και τις ομάδες και τους συνεργάτες του. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη win-win συνεργασία με σας!

Η ομάδα μας

Τώρα η ομάδα μας έχει:

 

1-ψηφιακός εργοστάσιο ρολογιών 

(Τοποθετημένος στην επαρχία Quanzhou Fujian που είναι πρότυπη, παραγωγή, τυπωμένη ύλη, συγκεντρώνει, συσκευάζοντας και σχεδιάζει μια υπηρεσία συσκευασίας)


 

2-οδηγημένος εργοστάσιο ρολογιών

(Τοποθετημένος σε Shenzhen Guangdong που έχει λειτουργήσει στη μετακίνηση των οδηγήσεων professinal και τη βιομηχανία ρολογιών για 15 έτη. Είμαστε υπερήφανοι αυτός ο σχεδιαστής μας είμαστε μοναδικοί. )

 

3-χαλαζίας εργοστάσιο ρολογιών

(Τοποθετημένος σε Shenzhen Guangdong, τα οποία παράγουν κυρίως το ρολόι χαλαζία ανοξείδωτου και υψηλός-και-μέσος-τελών. Το 2016, λογιστικός έλεγχος εργοστασίων δικαιοσύνης περασμάτων)


 

4-σιλικόνη εργοστάσιο

((Τοποθετημένος σε Shenzhen, Guangdong. Οι δεξιότητες παραγωγής προόδου μας υποστηρίζουν για να κάνουν τις διάφορες ζώνες ρολογιών σιλικόνης, εξαρτήματα στο υψηλό σημείο. Το εργοστάσιο είναι λογιστικός έλεγχος από τη δικαιοσύνη το 2011)


 

5-τυπωμένος εργοστάσιο

(Τοποθετημένος σε Dongguan, Guangdong. Ειδικευτείτε στην εκτύπωση μεταφοράς νερού, εκτύπωση φωτογραφιών, εκτύπωση μεταφοράς, για να μας υποστηρίξετε κάνετε το διάφορο σχέδιο στα ρολόγια που παίρνουν ομορφότερα και μοντέρνα)

  • Giulia La Greca

  • Jonathan Sorensen

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας